'Het ambitieuze Lommel SK wil Van der Veen in de staf'

10 juli 2020, 08:01

Peter van der Veen, jeugdtrainer van de KNVB, is in beeld om het project van Lommel SK te versterken. De bondscoach van Oranje O17, die de EK-titel pakte en zijn elftal naar de finale van het WK leidde, is in beeld om assistent-trainer te worden bij de zeer ambitieuze Belgische club op het tweede niveau.

Dat schrijft Voetbal International althans. Met de City Football Group achter zich heeft Lommel SK maar één doel: promoveren. Niet voor niets werd de bij AZ transfervrije Stijn Wuytens al gepresenteerd en moeten er nog veel aanwinsten volgen uit de koker van CEO Harm van Veldhoven. Het Bulgaarse toptalent Filip Krastev werd bijvoorbeeld ook al binnengehengeld voor een fraai bedrag.

Een nieuwe trainer moet ook komen, al is het nog onbekend wie dat zou moeten worden. Van der Veen, die in Zeist nog een contract heeft tot en met 2021, kan in elk geval plaatsnemen in diens technische staf. De nog aan te stellen hoofdcoach wordt de opvolger van Peter Maes, die al te horen kreeg te moeten vertrekken. Eerder was de KNVB-trainer al werkzaam in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam en Ajax, maar wilde zich ook bij de senioren graag laten zien.

Lees ookCity Football Group wil nieuwe coach voor overgenomen Lommel

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen