Jong Oranje vertrekt uit De Vijverberg op verzoek De Graafschap

10 juli 2020, 10:51   Bijgewerkt: 10 juli 2020, 10:56

De Vijverberg is niet langer het vaste onderkomen van Jong Oranje. Op verzoek van De Graafschap is de samenwerking in elk geval voorlopig beëindigd. Door de coronacrisis en de krapte rondom het stadion in de interlandweken had dit de voorkeur van de Doetinchemmers. De komende drie duels worden daarom gespeeld in afwisselend Venlo en Almelo.

Dat laat de KNVB weten. "We hebben een goede en succesvolle tijd gehad op De Vijverberg. Namens Jong Oranje wil ik iedereen bij De Graafschap hier ook graag voor bedanken", laat Jong Oranje-bondscoach Erwin van de Looi weten. "Voor ons is het nu natuurlijk ook mooi om weer met Jong Oranje het land in te gaan. In Almere is Jong Oranje nog nooit geweest en in 2007 was het de laatste keer in Venlo. Dit geeft ons de kans om ook aan de fans in deze steden van dichtbij te laten zien hoe goed we kunnen voetballen. Wel is het natuurlijk nog even afwachten hoeveel supporters er straks daadwerkelijk mogen komen, maar vanuit Jong Oranje hebben wij er in ieder geval zin in."

Jong Oranje speelt tegen Jong Noorwegen op 8 september 2020 in het stadion van Almere City, terwijl het precies een maand later in De Koel speelt tegen Jong Gibraltar. Na vier duels staat de ploeg van Van de Looi op de volle twaalf punten met een doelsaldo van zestien doelpunten voor. Nummmer twee Portugal volgt op drie punten. Voor het duel met Jong Wit-Rusland wordt nog een onderkomen gezocht. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen