Olympique Lyon organiseert toernooi ter voorbereiding op CL

10 juli 2020, 15:16

Olympique Lyon gaat er alles aan doen om zo fris mogelijk aan de start van de Champions League te staan. De Franse club neemt het in de return van de achtste finales op tegen Juventus en verdedigt in die wedstrijd een 1-0 overwinning. Ter voorbereiding op de hervatting speelt Lyon een speciaal toernooi.

De Fransen kondigen aan dat ze een toernooi hebben georganiseerd dat volgende week zal plaatsvinden in Lyon. In een paar dagen, tussen 16 en 18 juli, strijdt de ploeg van Memphis Depay met OGC Nice, Rangers FC en Celtic om de eindzege. Het is voor Lyon een toernooi ter voorbereiding op de CL-hervatting.

Lyon speelt op 7 of 8 augustus de return tegen Juventus en mist momenteel ritme, omdat de Franse competitie net als de Nederlandse voortijdig werd gestopt. De ploeg speelde deze week al wel een oefenwedstrijd. Het Zwiterse Zwitserse Port Valais werd met 12-0 geklopt, mede door vier goals van Memphis. Mocht Lyon ten koste van Juventus doorgaan in de Champions League, dan treft het Real Madrid of Manchester City in de kwartfinale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen