Slechte instelling op training reden van absentie Kluivert

10 juli 2020, 17:47

Het gaat de laatste weken niet goed met Justin Kluivert. Zijn prestaties zijn sinds de hervatting van de Serie A ondermaats en afgelopen woensdag beleefde de 21-jarige zijn dieptepunt, toen hij werd gepasseerd in de wedstrijdselectie van AS Roma. Trainer Paulo Fonseca geeft twee dagen later duidelijkheid.

Volgens hem ging het om 'technische redenen'. Kluivert presteerde ondermaats tijdens de trainingen en Fonseca wilde een reactie uitlokken bij de tweevoudig international. "Ik was niet blij met Kluivert in de training voor de wedstrijd tegen Parma. Ik heb met hem gesproken en dit aan hem duidelijk gemaakt", klonk het op de persconferentie.

Kluivert scoorde zeven goals in de 35 competitieduels die dit seizoen werden gespeeld, maar was vooral voor de coronacrisis van waarde voor de nummer vijf van de Italiaanse competitie. Fonseca houdt echter hoop op betere prestatie van de Nederlander. "Hij heeft een goede reactie gegeven en heeft goed getraind. Als hij vandaag weer goed traint, is hij een optie tegen Brescia."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen