PSG legt kind van de club Kimpembe vast tot 2024

11 juli 2020, 18:29

Paris Saint-Germain heeft het contract van Presnel Kimpembe zaterdag opengebroken en verlengd. De achterhoedespeler lag weliswaar nog voor drie seizoenen vast, maar met de nieuwe verbintenis spreekt het vertrouwen uit in de Frans international, die met zijn nieuwe verbintenis in elk geval tot 2024 in Parijs blijft.

Dat laat de club weten. "PSG is de club van mijn hart en de club die me heeft grootgebracht. Ik ben hier sinds mijn achtste en het is een eer om me voor de lange termijn aan deze club te kunnen verbinden", laat de centrale verdediger weten. Tot dusver speelde hij 136 officiële duels namens de Franse topclub, waarin hij eenmaal scoorde en één assist gaf.

Kimpembe maakt al geregeld veel minuten, maar heeft door het aanstaande transfervrije vertrek van Thiago Silva volgend seizoen een concurrent minder centraal achterin, waardoor hij kan uitgroeien tot een onbetwist basisspeler. PSG is er alles aan gelegen om situaties zoals Tanguy Nianzou – een talentvolle verdediger die transfervrij overstapte naar Bayern München deze zomer – te voorkomen. Kimpembe is namelijk ook een home-grown player in de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen