'Joey Veerman verschijnt op radar van Club Brugge'

12 juli 2020, 16:01

Joey Veerman staat in de belangstelling van Club Brugge, zo meldt het Algemeen Dagblad zondagmiddag. De kampioen van België ziet in de 21-jarige middenvelder voor zowel de korte als lange termijn een interessante speler. Veerman, die ook interesse geniet van Feyenoord, zou wel oren hebben naar een transfer naar een topclub in Nederland of België.

Veerman heeft zich afgelopen seizoen bij Heerenveen sterk ontwikkeld. De jeugdinternational was in zijn eerste jaar in Friese dienst een vaste waarde. In totaal was hij direct betrokken bij negen doelpunten. Vier keer scoorde hij zelf, vijf keer gaf hij een assist. Door zijn goede prestaties heeft Veerman de interesse gewekt van Feyenoord, maar waarschijnlijk is de middenvelder te duur voor de Rotterdammers.

Club Brugge kan de door Heerenveen gewenste transfersom mogelijk wel ophoesten. Veerman moet de Friese club een miljoenenbedrag opleveren. Hij ligt nog tot de zomer van 2022 vast in Heerenveen, maar de Friezen hebben de optie om het talent nog een jaar langer vast te leggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen