Geen basisplaats voor Bergwijn in Londense derby

12 juli 2020, 17:29

Steven Bergwijn moet zondag plaatsnemen op de bank als Tottenham Hotspur het opneemt tegen Arsenal. José Mourinho kiest in de Londense derby voor Lucas Moura, Harry Kane en Heung-Min Son in de voorste linie. Bergwijn startte afgelopen donderdag tegen AFC Bournemouth (0-0) nog in de basis bij Tottenham Hotspur.

Tegen Arsenal maakt Mourinho andere keuzes. Er staat in de stadsderby veel op het spel voor Tottenham Hotspur. Wil de Champions League-finalist van vorig seizoen zich nog plaatsen voor Europees voetbal, dan volstaat eigenlijk alleen de winst. De ploeg van de Portugese trainer staat slechts tiende en moet in de resterende speelrondes nog enkele plekken stijgen om het seizoen niet met lege handen te eindigen.

Ook voor Arsenal is de burenruzie een must-win. The Gunners staan met één punt meer dan Tottenham Hotspur op de achtste plaats. Het verrassende Sheffield United, dat zaterdag Chelsea met 3-0 versloeg, heeft vier punten meer. Als de schorsing van Manchester City voor Europees voetbal blijft staan, dan gaat de nummer acht van de Premier League ook Europa in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen