Gisteren gemist: Suurbier (75) overleden, Spurs verslaat Arsenal

13 juli 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 12 juli.

Ajax-icoon Suurbier op 75-jarige leeftijd overleden

Wim Suurbier is zondag op 75-jarige leeftijd overleden. De voormalig verdediger werd eind april getroffen door een zware hersenbloeding. Aan de gevolgen daarvan is Suurbier overleden.

Swart en Van Hanegem reageren op overlijden Suurbier

Het overlijden van Wim Suurbier maakt veel los in de voetbalwereld. Zondagavond werd bekend dat de voormalig verdediger op 75-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding.

Tottenham deelt aartsrivaal Arsenal harde klap uit

Tottenham Hotspur heeft zondag de Noord-Londense derby gewonnen door Arsenal met 2-1 te verslaan. Met het winnende doelpunt was Toby Alderweireld het goudhaantje bij de thuisploeg. Door de zege in de vermakelijke burenruzie klimt Tottenham Hotspur over de aartsrivaal heen. Spurs staat nu achtste in de Premier League, Arsenal zakt naar de negende plaats.

Meeste speeltijd voor Bakker bij negenklapper PSG

Paris Saint-Germain heeft zondag de eerste oefenwedstrijd sinds de coronastop met overtuigende cijfers gewonnen. Le Havre, dat uitkomt op het tweede Franse niveau, werd met liefst 9-0 aan de kant gezet. Van alle PSG-spelers kreeg Mitchel Bakker opmerkelijk genoeg de meeste speeltijd.

AC Milan knokt zich na foutjes Donnarumma naar remise

AC Milan heeft zondagavond een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Napoli. Het duel in de subtop van de Serie A eindigde in 2-2. Doelman Gianluigi Donnarumma speelde niet zijn beste wedstrijd in het shirt van AC Milan. Met twee fouten vervulde hij een negatieve hoofdrol.

De Jong en Sevilla bijna zeker van Champions League

Het is zo goed als zeker dat Sevilla volgend seizoen uitkomt in de Champions League. De Zuid-Spaanse club won zondagavond met 2-0 van Real Mallorca en heeft het gat met nummer vijf Villarreal vergroot naar negen punten. De concurrent komt nog drie keer in actie en kan dus alleen nog in punten gelijk komen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen