'PSV en Willem II laten oog vallen op doelman Flekken'

13 juli 2020, 09:19

Mark Flekken is volgend seizoen mogelijk in de Eredivisie te bewonderen. De 27-jarige Nederlandse doelman van SC Freiburg staat in de belangstelling van PSV en Willem II. Dat meldt althans het Duitse Kicker.

Met Lars Unnerstall, Jeroen Zoet, Robbin Ruiter en Hidde Jurjus beschikt PSV op dit over vier keepers. De kans is echter groot dat Zoet deze zomer een transfer maakt en ook Jurjus lijkt geen toekomst te hebben in Eindhoven. Willem II heeft op dit moment minder opties onder de lat. Die club raakte Timon Wellenreuther kwijt aan RSC Anderlecht en stalt Michael Woud komend seizoen bij Almere City. Voor de Tilburgers is een nieuwe doelman bittere noodzaak.

Flekken was als jeugdspeler actief voor Roda JC en verkaste op jonge leeftijd naar Duitsland. Via Alemannia Aachen, Greuther Fürth en MSV Duisburg kwam de keeper twee jaar geleden terecht bij SC Freiburg. Voor die club keepte hij afgelopen seizoen tien wedstrijden in de Bundesliga. Achter Alexander Scholow was hij de tweede doelman. Hij ligt nog tot medio 2022 vast bij Freiburg.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen