Sneijder traint vanaf 27 juli mee met hoofdklasser DHSC

13 juli 2020, 12:20   Bijgewerkt: 13 juli 2020, 15:18

Wesley Sneijder trekt de voetbalschoenen weer aan. Volgens RTV Utrecht gaat de recordinternational meetrainen met hoofdklasser DHSC, dat getraind wordt door Gert Kruys. Op 27 juli meldt Sneijder zich voor de eerste keer op het trainingsveld.

De 36-jarige Sneijder gaf onlangs aan na te denken over een terugkeer als voetballer. De gestopte middenvelder liet zich inspireren door Arjen Robben, die uit zijn pensioen is gekomen en volgend seizoen in het shirt van FC Groningen te bewonderen is. Sneijder wil graag nog een keer uitkomen in het shirt van de club uit zijn geboortestad: FC Utrecht.

De deur bij FC Utrecht staat open voor Sneijder, liet Jordy Zuidam ruim een week geleden weten. De club onderhoudt goede contacten met de oud-speler van onder meer Ajax, Real Madrid en Inter. "En in die gesprekken is ook een eventuele comeback ter sprake gekomen. De bal ligt bij hem. Wesley heeft nu tijd om zelf te bepalen of hij dat ziet zitten. Een topfitte en gedreven Sneijder is natuurlijk altijd interessant voor FC Utrecht", zei Zuidam bij de NOS.

Lees ookBroer Sneijder: meetrainen niet per se opmaat naar rentree

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen