Anti-climax dreigt voor Zinedine Zidane

5 juli 2006, 10:17

Niemand zal het hopen, maar de kans is aanwezig dat Zinedine Zidane vanavond zijn laatste wedstrijd speelt. De Franse middenvelder lijkt zijn oude topvorm weer te hebben gevonden, maar een gele kaart in de halve finale tegen Portugal kan een abrupt einde maken aan zijn wederopstanding. In dat geval is de spelmaker immers geschorst voor de eventuele finale.

Zidane is niet de enige Fransman die met gele kaart op zak aan het duel met Portugal begint. Naast de spelmaker staan ook Vieira, Sagnol, Ribery, Saha en Thuram op scherp. Ook voor Thuram, die na het WK een punt achter zijn interlandloopbaan zet, kan vanavond dus een einde komen aan zijn carrière voor Les Bleus. Voor Zidane, die na dit WK stopt met voetballen, betekent een gele kaart dat hij zijn schoenen aan de wilgen kan hangen.

De tegenstander van Frankrijk, Portugal, heeft vijf spelers die bij een volgende gele kaart geschorst zijn voor de volgende wedstrijd. Dit zijn Ricardo Carvalho, Luis Figo, Nuno Valente, Maniche en doelman Ricardo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen