Gisteren gemist: voorstel voor Onana, zeges Inter en Real Madrid

14 juli 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 13 juli.

'Overmars spreekt met Onana: jaar langer bij Ajax en opwaarderen'

Ajax gaat een serieuze poging wagen om Andre Onana een jaar langer in Amsterdam te houden. De Amsterdammers zijn het gesprek aangegaan met de Kameroener, nu door de coronacrisis de absolute topclubs zich nog niet hebben gemeld voor zijn diensten.

Real Madrid kan champagne bijna ontkurken na zege op Granada

Real Madrid kan de champagne voor de Spaanse titel koud zetten en komende donderdag in eigen huis tegen Villarreal ontkurken. Na een uitstekende eerste helft nam De Koninklijke maandagavond via fraaie goals afstand van Granada, al kwam het in de tweede helft nog flink in de problemen (1-2). Zoals vaker na de coronastop speelde de ploeg van Zinedine Zidane het zakelijk uit.

United profiteert amper van verlies Chelsea en Leicester

Manchester United heeft maandagavond niet optimaal geprofiteerd van de nederlagen van Chelsea en Leicester City. The Red Devils speelden niet groots tegen Souhampton, maar maakten een vroeg opgelopen achterstand wel razendsnel ongedaan. Diep in blessuretijd zorgde Michael Obafemi echter voor een kater bij United (2-2).

Inter wendt crisis af ondanks blunder Handanovic

Internazionale heeft na twee duels zonder zege maandagavond eindelijk weer eens gewonnen. Ondanks een vroege achterstand door een enorme blunder van Samir Handanovic, won de geplaagde formatie van Antonio Conte betrekkelijk eenvoudig van Torino (3-1). Daardoor blijft het spannend bij de top-vier van Italië.

Officieel: VVV-Venlo haalt Swinkels terug naar Eredivisie

De volgende zomeraanwinst van VVV-Venlo is een feit. De Limburgers hebben zich versterkt met Arjan Swinkels, die na vier jaar afwezigheid zijn rentree op de Nederlandse velden maakt. De 35-jarige centrumverdediger komt transfervrij over van KV Mechelen. Swinkels tekent voor één jaar in Venlo.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen