Birchall heeft clubs voor het uitkiezen

5 juli 2006, 10:55

Het WK heeft Chris Birchall (foto, rechts) geen windeieren gelegd. De middenvelder was één van de uitblinkers in het opvallend goed presterende team van Trinidad & Tobago en hij heeft hiermee de interesse gewekt van diverse Engelse clubs. Naar verluidt hengelen Ipswich Town, Norwich City, Sheffield United en Reading naar de diensten van de 22-jarige Birchall.

De middenvelder verdient momenteel zijn brood bij het bescheiden Port Vale. Bij deze ploeg werd hij vooral opgesteld als buitenste middenvelder, maar tijdens het WK liet hij zien dat hij vooral centraal op het middenveld uitstekend uit de voeten kan. Met name tegen Engeland en Zweden speelde hij, als centrale pion, geweldige wedstrijden voor Trinidad & Tobago. 

"Natuurlijk heeft hij met zijn goede spel interesse gewekt van diverse clubs", bevestigt Birchalls zaakwaarnemer Alex Levack tegen Sky Sports. "Voor ons is het echter afwachten, pas als Port Vale ons toestemming geeft kunnen we met andere clubs gaan praten. Maargoed, we hebben geen haast. Chris heeft het uitstekend naar zijn zin bij Port Vale."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen