Ajax laat Kühn definitief naar Bayern München gaan

14 juli 2020, 16:13

Ajax heeft dinsdag definitief afscheid genomen van Nicolas Kühn (20). De aanvaller werd afgelopen half jaar al verhuurd aan Bayern München, waar hij in het tweede elftal speelde. De Duitse kampioen heeft hem inmiddels definitief overgenomen van de Amsterdammers. In München tekent hij een verbintenis tot en met 2023. 

De twintigjarige spits had nog tot 1 juli 2021 een contract in Amsterdam en staat te boek als een groot talent. Hij werd in 2019 namelijk gekozen tot het grootste Duitse talent in zijn leeftijdscategorie en was daarmee de opvolger van Kai Havertz. In de voorbereiding op afgelopen seizoen maakte hij bovendien zijn officieuze debuut in de hoofdmacht van Ajax.

 

Desondanks werd hij in de winterstop verhuurd aan Der Rekordmeister, waar hij kampioen werd met het tweede elftal. De Duitser kwam drie seizoen geleden over van het Duitse RB Leipzig, maar speelde tot dusver alleen nog maar in Jong Ajax. Kühn kwam in Amsterdam tot 43 officiële wedstrijden voor Jong Ajax en scoorde daarin vijf keer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen