"Ik denk dat kans heel klein is dat ik nog bij PSV ga spelen"

15 juli 2020, 07:34   Bijgewerkt: 15 juli 2020, 09:38

De contractverlenging van Derrick Luckassen bij PSV is vooral een handigheidje om zijn verhuur aan Anderlecht nog een keer mogelijk te maken. In Eindhoven ziet de 25-jarige verdediger onverminderd toekomst. Luckassen tekende gisteren (dinsdag) een contract tot de zomer van 2023, alvorens hij op huurbasis terugkeerde naar België.

Luckassen werd drie jaar geleden voor vijf miljoen euro overgenomen van AZ, maar een succes werd het niet. "Ik denk dat de kans heel klein is dat ik echt nog bij PSV ga spelen", zegt hij in De Telegraaf. "Ik heb dan wel voor een jaar bijgetekend, maar dat was een voorwaarde van PSV. Zo willen ze voorkomen dat ik transfervrij wegga. PSV wil zijn geld terug en mij maakte het niet zoveel uit. Het geeft mij alleen maar een jaartje extra zekerheid."

Zijn eerste seizoen als speler van Anderlecht verliep afgelopen jaar een stuk beter. "Ik heb bijna alles gespeeld, eerst als rechtsback en later ook in het centrum van de verdediging. Eindelijk weer wat stabiliteit na moeilijke jaren. Ik ben blij dat ik de kans krijg om dit door te gaan trekken bij Anderlecht. Als ik nu weer bij een nieuwe club had moeten beginnen, zou dat niet goed zijn geweest voor me. Nu wil ik een jaar gaan knallen bij Anderlecht en daarna ga ik kijken wat er op mijn pad komt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen