'PSV kiest na vier jaar Zwitserland voor Duitsland'

15 juli 2020, 09:01

In plaats van Zwitserland gaat PSV deze zomer op trainingskamp naar Duitsland. Komende maand vertrekt de selectie van Roger Schmidt richting Marienfeld, dat tussen Münster en Bielefeld ligt. De afgelopen vier jaar bereidde PSV zich in het Zwitserse Verbier voor op het nieuwe seizoen.

Volgens het Eindhovens Dagblad reist PSV begin augustus af naar Hotel-Residence 'Klosterpforte'. Voor Schmidt is dat bekend terrein. Als trainer van Bayer Leverkusen en Beijng Guoan streek hij daar ook al eens neer. Bovendien is de reisafstand een groot voordeel van Marienfeld ten opzichte van Verbier. Om richting de Alpen te gaan, was PSV twee reisdagen kwijt. Om in Marienfeld aan te komen, hoeft de selectie slechts 250 kilometer af te leggen.

Het is de bedoeling dat PSV ook gaat oefenen op Duitse bodem. Tegenstanders en data zijn nog niet bekend. Voordat de competitie op 12 september begint,wil PSV in elk geval zes à zeven oefenduels spelen. De voorbereiding begint komende maandag. In het kader van de Eredivisie Comeback oefent PSV sowieso tegen Vitesse en Willem II.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen