Dortmund breekt met Schürrle, Kjaer definitief naar AC Milan

15 juli 2020, 12:53

Borussia Dortmund heeft het mislukte huwelijk met André Schürrle beëindigd. Het nog eenjarige contract van de 29-jarige Duitser is per direct verscheurd. Zijn verblijf in Dortmund werd een grote teleurstelling. De man die nog een behoorlijk aandeel had in de Duitse wereldtitel van 2014, speelde twee jaar geleden zijn laatste wedstrijd voor Dortmund, in de seizoenen erna werd hij verhuurd aan Fulham en Spartak Moskou.

Schürrle streek intussen naar verluidt wel een jaarsalaris op van maar liefst zeven miljoen euro. Vier jaar geleden was hij ook nog de duurste aankoop uit de historie van Dortmund, dat destijds dertig miljoen betaalde aan VfL Wolfsburg. "Dit is een tijd met ups en downs geweest, maar ook een met waardevolle ervaringen", reageert Schürrle op het clubkanaal van Dortmund.

Kjaer naar AC Milan

AC Milan heeft Simon Kjaer definitief overgenomen van Sevilla. Sinds januari speelde de 31-jarige Deense verdediger op huurbasis voor de Rossoneri. De deal bevatte tevens een optie tot koop. Voor 3,5 miljoen euro is deze nu gelicht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen