Feyenoord-td Arnesen blij met 'zeer gelouterde trainer' Coolen

15 juli 2020, 22:45

Volgens technisch directeur Frank Arnesen is het geweldig nieuws dat Rini Coolen de trainer van Feyenoord Onder 21 is geworden. Het jeugdelftal begint morgen aan de voorbereiding en daarom spreken Arnesen en Coolen met het Algemeen Dagblad over de aankomende periode.

Want het Jong Feyenoord doet het komende seizoen mee aan de voetbalpiramide, waarbij het in het meest ideale scenario na twee kampioenschappen instroomt in de Eerste Divisie. Op dat scenario hopen Coolen en Arnesen ook. "Rini is een zeer gelouterde trainer, die veel ervaring heeft met zowel de jeugd als de wat oudere spelers. Daardoor is hij de perfecte kandidaat voor dit elftal. Rini moet de brug tussen Feyenoord Academy en Feyenoord 1 nog steviger gaan maken", aldus de laatstgenoemde.

Met onder meer Dylan Vente en Naoufal Bannis moet Coolen ook resultaten gaan boeken. De 53-jarige kijkt uit naar de komende seizoenen. "De nieuwe Onder 21-competitie, waarin we als doelstelling zowel winnen als opleiden hebben, zie ik als een geweldige uitdaging."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen