Langer verblijf Silva bij City uitgesloten: "Hij koos voor vertrek"

16 juli 2020, 08:16

David Silva is bezig aan zijn laatste weken in dienst van Manchester City en wil op een goede manier afscheid nemen. De Spanjaard steekt in topvorm en dus worden er vragen gesteld of de 34-jarige middenvelder niet in Engeland moet blijven. Pep Guardiola vindt van niet.

Silva krulde woensdag tegen Bournemouth (2-1) op geweldige wijze een vrije trap tegen de touwen. Het was de tweede wedstrijd op rij waarin hij scoorde. "Hij heeft besloten om te vertrekken", reageerde Guardiola na de wedstrijd in Engelse media. "Hij heeft vaak gezegd dat hij na tien seizoenen bij de club wilde stoppen. Als er weer fans in het stadion kunnen, zal hij nog langskomen om op gepaste wijze afscheid te nemen. De laatste weken steekt hij in geweldige vorm, want dit was de tweede wedstrijd op rij waarin hij geweldig scoorde."

Silva maakte woensdag zijn zesde goal van het seizoen. Met Manchester City speelt hij in de Premier League nog tegen Watford en Norwich City. Komend weekend staat de halve finale van de FA Cup tegen Arsenal op het menu.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen