El Ghazi in loodzware strijd: "Lastig tot het laatst"

16 juli 2020, 08:55

Liverpool is al weken kampioen, maar onderin zijn de beslissingen nog absoluut niet gevallen. Norwich City degradeerde al naar het Championship en daarboven staan nu Aston Villa (30 punten) en Bournemouth (31) en zij jagen op Watford (34). Anwar El Ghazi weet dat zijn ploeg nog drie cruciale wedstrijden speelt.

Vorige week kreeg El Ghazi verrassend slecht nieuws, toen hij hoorde dat Bournemouth met 4-1 won van Leicester City. "Mijn hart huilde toen ik dat resultaat zag. Dit zegt dat voetbal soms een ongelofelijke sport is", vertelt de buitenspeler van Aston Villa aan Sky Sports. "Voetbal is een gekke sport en wij weten dat we moeten strijden tot het einde."

Donderdagavond speelt Aston Villa uit tegen Everton. Daarna speelt de ploeg nog tegen Arsenal en West Ham United. "We wonnen afgelopen weekend van Crystal Palace en kijken nu naar het duel met Everton. Het zijn drie finales. Uiteraard houden we ook in de gaten wat de concurrentie doet."

In de Premier League degraderen drie teams direct naar het Championship. Aston Villa promoveerde afgelopen seizoen naar het hoogste niveau en de kans is dus groot dat het verblijf beperkt blijft tot één seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen