Middenvelder Niemeijer gaat bij Excelsior voor eerherstel

16 juli 2020, 13:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Reuven Niemeijer gaat aan de slag in de Eerste Divisie. De 25-jarige middenvelder trainde al sinds de eerste training van het seizoen mee bij Excelsior en heeft de clubleiding kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten. De club uit Rotterdam meldt dat de middenvelder voor twee jaar heeft getekend.

Niemeijer deed ook mee in de oefenduels met CKC en Antwerp FC en voelt zich al helemaal thuis bij de club. Eerder speelde de middenvelder bij Heracles Almelo en FC Emmen, dat hem in het seizoen 2018/2019 huurde van Heracles. Vorig seizoen speelde hij geen minuut bij Heracles en hij is dan ook blij met deze nieuwe kans.

"Ik was de eerste weken op proef zodat we van beide kanten konden kijken of het zou bevallen'', zegt Niemeijer op de clubwebsite. "Dat heeft voor beide partijen positief uitgepakt. Ik heb in de afgelopen weken een goed gevoel gekregen bij de club, bij de manier van spelen en bij de groep. Daardoor was het voor mij gemakkelijk om voor Excelsior te kiezen.''

In het seizoen 2017/2018 was hij op zijn best met acht goals in de Eredivisie. "Wat het grootste verschil is tussen Heracles Almelo en Excelsior? Ik ben hier nog maar twee weken, dus dat is nog lastig om aan te geven. Excelsior speelt nu sowieso een niveau lager, maar de ambitie is om terug te gaan naar de Eredivisie. Daar zullen we dit seizoen alles voor doen. En Rotterdam is vergeleken met Almelo natuurlijk wel anders, haha. Maar dat is ook leuk. Ik heb nog niet rondgekeken in de stad, maar dat gaat zeker nog wel goedkomen.''

Niemeijer kan gezien worden als de opvolger van Rai Vloet, die afgelopen seizoen als aanvallende middenvelder belangrijk was voor Excelsior. Hij bewandelde de omgekeerde weg en tekende deze zomer bij Heracles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen