Spanje voorzichtig met supporters toelaten in stadions

16 juli 2020, 14:42   Bijgewerkt: 16 juli 2020, 15:02

In Spanje staat men niet te popelen om weer supporters toe te laten in de stadions. Door de coronaproblematiek wordt er momenteel in La Liga zonder fans gespeeld en dat zal vermoedelijk ook in het nieuwe seizoen zo zijn. De Spaanse minister van Volksgezondheid vindt het vroeg om bij de start van het nieuwe seizoen al fans toe te laten.

"Om eerlijk te zijn denk ik dat dit niet realistisch is, gezien de situatie waar we ons nu in bevinden", zegt Salvador Illa in Spaanse media. Het nieuwe seizoen begint weer in september. De verwachting is dat er dan nog steeds lege stadions zullen zijn, maar dat het in november mogelijk alweer tot vijftig procent gevuld is. Na de winterstop kunnen de stadions vervolgens weer uitverkocht zijn, zo is het plan.

"We nemen de tijd om een definitieve beslissing te nemen", is minister Illa voorzichtig. "Maar we moeten voorzichtig zijn met het virus en het is zeker niet verstandig om mensen te concentreren in een stadion." Het huidige seizoen telt in Spanje nog twee speelronden. Vanavond (donderdag) kan Real Madrid het kampioenschap pakken, als het wint van Villarreal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen