Spierings kan na half jaar Sofia alweer verkassen naar Duitsland

16 juli 2020, 19:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Stijn Spierings (op archiefbeeld voor RKC Waalwijk) staat alweer voor een transfer. De 24-jarige middenvelder heeft zich in de kijker gespeeld bij clubs uit de 2. Bundesliga. Een Duits avontuur ziet hij zelf ook zitten. In januari verruilde Spierings RKC Waalwijk nog voor het Bulgaarse Levski Sofia, waar zijn perspectief in een half jaar is veranderd.

Spierings is na een trainerswissel in Sofia op het tweede plan geraakt. Daarnaast staat de club voor een metamorfose vanwege veranderingen in de clubleiding. Desalniettemin zegt Spierings dat hij het bij Levski goed naar zijn zin heeft. "Ook al is het nu even onrustig bij de club. Maar ik heb ook altijd graag in Duitsland willen spelen. Ik wacht nu af hoe de interesse zich verder ontwikkelt", laat Spierings weten aan Voetbal International.

Spijt van zijn Bulgaarse avontuur heeft Spierings niet. "Het is een grote club en het is altijd goed als je zo'n ervaring kunt opdoen. Alleen loopt het soms niet zoals je verwacht, dan is het soms goed verder te kijken, zeker als er dan ook nog eens belangstelling is van een aantal mooie clubs."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen