Van Aanholt moet vrezen voor start nieuwe seizoen

17 juli 2020, 08:06

Patrick van Aanholt heeft een vervelende blessure opgelopen. Crystal Palace-manager Roy Hodgson vreest dat de 29-jarige linksback de start van het nieuwe seizoen moet missen. Tijdens de thuiswedstrijd tegen Manchester United (0-2) pakte een duel met Anthony Martial verkeerd uit. In een poging de Fransman van het scoren te houden, raakte de schouder uit de kom.

Van Aanholt kwam bij zijn actie lelijk ten val. De Oranje-international moest zelfs aan het zuurstof om even later per brancard afgevoerd te worden. Vandaag (vrijdag) geeft een scan meer duidelijkheid over de ernst van de schouderblessure, maar weet Hodgson al welke kant het opgaat. Waarschijnlijk moet Van Aanholt geopereerd worden.

Lees ook: opvallende basisplaats Fosu-Mensah bij zege United

"Het is een zware blessure, hij zal daardoor lange tijd niet kunnen spelen", aldus Hodgson. "Ik denk dat hij onder het mes moet en dat is slecht nieuws voor ons. Patrick heeft een solide, goed seizoen gespeeld. Hij miste nauwelijks wedstrijd en nu moeten we volgend seizoen misschien zonder hem beginnen."

Van Aanholt liet zelf via Twitter van zich horen. 'Ik ben een beetje woo woo van van dat gas, maar ik ben in orde.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen