Alle duels eerste periode van Eerste Divisie live bij FOX Sports

17 juli 2020, 10:24   Bijgewerkt: 17 juli 2020, 10:29

FOX Sports zendt alle duels in de eerste periode van de Eerste Divisie live uit. In de geschiedenis van het Nederlandse voetbal is dit een unicum. Clubs, hoofdsponsor Keuken Kampioen en FOX willen daarmee de fans een dienst bewijzen, omdat de stadions in het nieuwe seizoen beperkt toegankelijk zijn. Het nieuwe seizoen van de Eerste Divisie begint op 28 augustus.

De wedstrijden in de eerste periode worden gespeeld op verschillende dagen en tijdstippen. Mogelijk dat dit ook met de tweede periode gebeurt, te zijner tijd hakken de betrokken partijen een knoop door. "We zijn zeer blij dat we samen met onze partners FOX Sports en Keuken Kampioen het voor alle fans en sponsors mogelijk hebben kunnen maken om alle wedstrijden in de 1e periode live uit te zenden! Zo is hun favoriete club wekelijks in actie te zien", reageert competitiebaas Marc Boele. "Ook uit de verlenging voor onbepaalde tijd van Keuken Kampioen als naamgevend partner van de Divisie spreekt een wederzijds vertrouwen dat in deze tijd heel waardevol is."

Rob Labree van FOX Sports: "We vinden het geweldig om in navolging van de Eredivisie ook alle wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie live aan te kunnen bieden. Uiteindelijk hopen wij natuurlijk net als iedereen dat het publiek dadelijk weer volledig welkom is op de tribunes. Maar zolang dat niet kan, gaan we onze uiterste best doen om voor alle supporters het best mogelijke alternatief te bieden. Laat het seizoen maar beginnen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen