De Boer hekelt vroeg tijdstip MLS-toernooi na verlies tegen Stam

17 juli 2020, 13:40

Frank de Boer is niet te spreken over het vroege tijdstip van het MLS is Back Tournament. De coach van Atlanta United leed donderdag een 1-0 nederlaag tegen het FC Cincinnati van Jaap Stam. Volgens De Boer is het feit dat het om 9.00 uur s'ochtends gevoetbald wordt, slecht voor iedereen die het spelletje lief heeft.

Door een vroege rode kaart van Jake Mulraney speelde Atlanta lange tijd met z'n tienen, waardoor Stams enclave aan het langste eind trok. De Boer was op de persconferentie niet blij met het vroege tijdstip. "'Je zag dat het tempo heel, heel laag lag, zelfs met tien tegen elf. De supporters hebben er geen voordeel bij en voor de spelers is het heel zwaar. We moeten echt denken of het wel goed is om op deze tijden in deze hitte te spelen."

Stam wat vooral blij met de overwinning, waardoor zijn ploeg nog altijd kans maakt voor een plek in de knock-outfase. Iets dat Atlanata na twee verliespartijen uit het hoofd kan zetten. Stam: "'Dit hadden we nodig, maar we moeten nog meer progressie boeken. Daar zijn we ons allemaal bewust van."

Lees ook: Stam stuurt De Boer richting uitgang MLS-toernooi

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen