PSG weerlegt kritiek Meunier: "Nooit respectloos behandeld"

17 juli 2020, 15:04   Bijgewerkt: 10 augustus 2020, 09:41

Tussen Thomas Meunier en Paris Saint-Germain komt het nooit meer goed. De Belg vertrok deze maand bij de club, maar niet zonder even uit te halen naar de gang van zaken in Parijs. Technisch directeur Leonardo weerlegt in Le Parisien de felle woorden van de verdediger.

Meunier staat sinds 1 juli onder contract bij Borussia Dortmund. Zijn vertrek bij PSG ging gepaard met de nodige felle teksten. Zo verweet hij Leonardo een krent te zijn met 'realiteitsverlies.' Leonardo is zich van geen kwaad bewust. "Thomas had toen al bij Dortmund getekend, wanneer weet ik niet precies. Daar was hij vrij in sinds 1 januari en het was zijn goed recht om dat te doen. Toen we een huurdeal wilden bespreken om de competitie af te maken, vroeg Thomas hetzelfde salaris als hij nu in Dortmund krijgt. Daarnaast vroeg de club een huursom. Onder die voorwaarden was er voor ons niets mogelijk."

De wijze waarop Meunier afrekende met zijn voormalig werkgever, zint Leonardo voor geen meter. "We hebben hem nooit respectloos behandeld. Wij wilden zijn contract verlengen en dat weigerde hij. Dat is zijn goed recht. Om nog acht dagen mee te trainen, sloeg ook nergens op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen