Marca: Casillas keert als adviseur terug bij Real Madrid

17 juli 2020, 18:03   Bijgewerkt: 17 juli 2020, 19:45

Fraai nieuws uit de hoofdstad van Spanje. Daar keert Iker Casillas terug bij Real Madrid. Niet als doelman, maar als adviseur van de gisteren tot landskampioen gekroonde topclub. Dat meldt de Spaanse krant Marca. Volgens het medium gaat de Spanjaard, die in april 2019 werd getroffen door een hartstilstand, een rol à la Zinédine Zidane op zich nemen.

Daarmee doelt de krant op de Zidane-rol van een aantal jaar terug, toen de Fransman als een adviseur en oud-speler werd binnengehaald. De keeper wordt volgens Marca een adviseur van voorzitter Florentino Pérez. Hoe zijn takenpakket er precies uit gaan zien, wordt naar verluidt later bekend. 

Casillas verliet Madrid in 2015 na zestien jaar in het eerste elftal van de Spanjaarden voor FC Porto. Daar kwam hij tot 116 duels, tot hij in april vorig jaar werd opgeschrikt door een hartaanval. Sindsdien kwam hij niet meer in actie en deze maand liep hij uit zijn Portugese contract. De verwachting is dat hij binnen enkele dagen zijn voetbalpensioen aankondigt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen