Schouder De Ligt houdt Juve bezig; twijfel over operatie

17 juli 2020, 22:18   Bijgewerkt: 17 juli 2020, 23:40

De schouder van Matthijs de Ligt blijft voor onrust zorgen bij Juventus. De Nederlander kampt al sinds november met pijn aan de schouder en kreeg daar in de afgelopen duels weer last van. De club twijfelt om hem te laten opereren, meldt Corriere di Torino.

In de wedstrijd tegen Atalanta Bergamo ging De Ligt naar de grond bij een sliding, waarna hij direct naar de schouder greep. Dat deed hij vervolgens in die wedstrijd nog vaker en ook tegen Sassuolo had hij veelvuldig last van het probleem. Een operatie kan de problemen uit de wereld helpen, maar Juventus twijfelt of de club dat nu wil laten doen. Als de verdediger nu onder het mes gaat, mist hij de rest van het seizoen. Dat is vooral gezien de hervatting van de Champions League komende maand geen fijn idee voor de club.

De 21-jarige De Ligt speelde sinds zijn komst in de zomer tot dusver 35 duels voor De Oude Dame. Vijf daarvan waren Champions League-duels. In het miljardenbal moet Juventus eerst zien af te rekenen met Olympique Lyon, waarvan in de achtste finales uit met 1-0 verloren werd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen