West Ham United zo goed als veilig, Watford moet echt vrezen

17 juli 2020, 23:39

Zeker is dat West Ham United komend seizoen van de partij is in de Premier League. De club uit Londen kende een moeizaam seizoen, maar heeft zich vrijdag veiliggespeeld in de Engelse competitie. Het team won op eigen veld met 3-1 van Watford, dat voor vandaag evenveel punten had. Door de zege is West Ham bijna zeker van lijfsbehoud.

Watford en West Ham hadden evenveel punten en de winnaar van het duel zou zich zo goed als zeker veilig spelen. Al snel werd duidelijk dat het de avond van West Ham zou worden. Michail Antonio knalde al na zes minuten de 1-0 binnen. De aanvaller is in bloedvorm en scoorde al zijn zevende goal sinds de herstart. Toen Tomas Soucek er vervolgens vier minuten later 2-0 van maakte, kon de hoop van Watford al de prullenbak in.

Dat was helemaal het geval toen Declan Rice tien minuten voor rust de trekker overhaalde. De controleur scoort niet vaak, maar deed dat nu wel en bovendien op prachtige wijze. Zijn afstandsschot zeilde heerlijk tegen de touwen. Meteen na rust deed Troy Deeney namens Watford iets terug, maar een comeback zat er niet meer in. Bij West Ham was Sebestien Haller overigens invaller.

West Ham is zo goed als veilig. Alleen als de drie concurrenten de resterende duels allemaal winnen en West Ham steeds verliest, kan het nog fout gaan. Watford staat zeventiende en net boven de streep, met drie punten meer dan zowel Bournemouth en Aston Villa. Het grote probleem van Watford is echter dat het nog tegen Manchester City en Arsenal speelt, terwijl de concurrenten een iets makkelijker schema hebben.

Bekijk hier het programma in de Premier League

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen