Zware dagen voor Aurier: "Mijn broer had meer talent dan ik"

18 juli 2020, 16:11

Serge Aurier heeft deze week een keiharde klap te verwerken gekregen. De Ivoriaanse verdediger van Tottenham Hotspur hoorde maandagochtend dat zijn broer Christopher was neergeschoten in het Franse nachtleven. Hij spreekt van een groot verlies.

"Mijn broer was een echte familieman", vertelt Aurier aan La Dépeche. "Hij was in Toulouse altijd met de familie bezig. Hij keek om naar mijn moeder en nichtjes en neefjes. Dat hij er altijd voor mijn moeder was, waardeer ik zeer." Serge staat onder contract bij Tottenham, maar ook zijn broer was talentvol. Toch brak hij nooit echt door, al speelde hij wel bij Lens. "Hij was beter dan ik, maar ik was meer toegewijd. Hij had het talent wel degelijk."

Bij Lens speelden de broers enige tijd samen. "Daar werd hij altijd eerder gekozen dan ik", weet Serge. "Dat kwam omdat hij echt meer talent had. Het siert hem dat hij niemand vertelde dat hij mijn broer was, omdat hij niet te koop wilde lopen met het profvoetbalschap." Voor de Tottenham-speler is het slechte nieuws dan ook als een mokerslag aangekomen. "Hij was mijn grootste fan en stuurde me berichten na goede en slechte wedstrijden. Dit is een groot verlies voor mij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen