Fleuren krijgt er geen genoeg van en blijft langer bij TOP Oss

18 juli 2020, 17:21   Bijgewerkt: 18 juli 2020, 17:31

Niels Fleuren denkt voorlopig nog niet aan stoppen. De 33-jarige verdediger is met TOP Oss overeengekomen dat hij nog een jaar bij de club blijft. Er is volgens de club sprake van een 'leuke rol', aangezien hij ook op kantoor aan het werk zal gaan bij Oss.

In het akkoord blijft hij op het veld actief, maar is er sprake van een verbintenis op amateurbasis. Daarnaast zal hij binnen de club als parttime kantoormedewerker aan het werk gaan. Peter Bijvelds is blij met deze overeenkomst. "Elke club op ons niveau wil een mens en een voetballer als Niels Feuren in zijn organisatie hebben. Hij is een man naar mijn hart en beantwoordt tevens aan een belangrijk kenmerk van onze voetbalvisie: voetbalintelligentie."

Fleuren is al sinds 2003 actief in het profvoetbal. Eerder speelde hij voor VVV-Venlo en FC Emmen. "Een voetbalcarrière is niet oneindig. Ik ben daarom heel blij met de mogelijkheid die TOP Oss me biedt om mezelf maatschappelijk te ontwikkelen en dat ik daarnaast ook op niveau kan blijven voetballen", aldus de vleugelspeler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen