Ancelotti zet Brands aan het werk: "Kijken naar kwaliteit"

18 juli 2020, 21:12

Het idee van Marcel Brands was om met Everton de topzes te bestormen in de Premier League en een soort topzeven te creëren, maar dat lukt vooralsnog niet. De club staat elfde en is er niet in geslaagd om het gat met de topzes aan te vallen. Trainer Carlo Ancelotti hoopt dat de selectie in de zomer een impuls krijgt.

"Ik heb een duidelijke mening over de selectie", zet Ancelotti tegen Evening Express. "We willen het seizoen eerst goed afmaken in de laatste twee wedstrijden. Daarna zullen we gefocust zijn om de ploeg te versterken in de zomer. Als het seizoen klaar is gaan we spreken over een oplossing om de ploeg beter te maken. De directie staat achter me, dat weet ik. We hebben dezelfde ideeën over hoe we het team sterker kunnen maken. We zullen kijken naar echte kwaliteit."

Met name achterin is de situatie nu zorgelijk bij Everton, aangezien Mason Holgate, Jerry Mina en Fabian Delph allemaal geblesseerd zijn. Zij komen dit seizoen niet meer in actie en het is de vraag wanneer ze weer helemaal fit zijn. Everton speelt in de laatste twee duels nog tegen Sheffield United en Bournemouth.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen