De Ligt én Bonucci twijfelgevallen voor kraker tegen Lazio

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

19 juli 2020 – Maurizio Sarri heeft bij Juventus de nodige problemen in aanloop naar de kraker tegen Lazio van maandag. De trainer van de koploper weet namelijk nog niet of Matthijs de Ligt en Leonardo Bonucci inzetbaar zijn. Beide verdedigers gelden als twijfelgevallen.

De Ligt én Bonucci twijfelgevallen voor kraker tegen Lazio

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat geldt ook voor middenvelder Rodrigo Bentancur. "Ze hebben alle drie apart van de groep getraind", zei Sarri zondag op het persmoment. "Als ze niet inzetbaar zijn, hebben we goede alternatieven." De Ligt kampt al tijden met een schouderblessure. De club twijfelt om hem te laten opereren, schreef Corriere di Torino vorige week.

In de wedstrijd tegen Atalanta Bergamo ging De Ligt naar de grond bij een sliding, waarna hij direct naar de schouder greep. Dat deed hij vervolgens in die wedstrijd nog vaker en ook tegen Sassuolo had hij veelvuldig last van het probleem. Een operatie kan de problemen uit de wereld helpen, maar Juventus twijfelt of de club dat nu wil laten doen. Als de verdediger nu onder het mes gaat, mist hij de rest van het seizoen. Dat is vooral gezien de hervatting van de Champions League komende maand geen fijn idee voor de club.

Voor het zover is, wil Juventus eerst goede zaken doen in de strijd om de landstitel. De ploeg heeft zes punten meer dan Internazionale en Atalanta. Lazio stond lange tijd tweede, maar bezet inmiddels de vierde positie.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd