Heracles neemt verdediger Fadiga over van Club Brugge

19 juli 2020, 21:21

De komst van Noah Fadiga is bezegeld door Heracles Almelo. De eredivisionist heeft de vleugelspeler voor drie jaar vastgelegd, meldt de club. De rechtsback speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor FC Volendam, dat hem huurde van Club Brugge. Van die club neemt Heracles hem nu over.

Hij speelde afgelopen seizoen 25 duels voor Volendam, waarin hij één keer scoorde en evenveel assists gaf. De Belg, die ook beschikt over de Senegalese nationaliteit, sluit maandagochtend direct aan bij de eerste training van het seizoen. "Heracles Almelo is een mooie en warme club. Ik ben blij om hier te zijn", vertelt hij op de clubwebsite. "Ik kan niet wachten om te beginnen en kijk dan ook uit naar de eerste training maandagochtend."

"Noah stond al lange tijd op onze radar", vertelt technisch directeur Tim Gilissen. "We hebben hem intensief gevolgd. Noah past als offensieve rechtsback goed in onze speelwijze. We zijn dan ook blij dat hij kiest voor Heracles Almelo als volgende stap in zijn loopbaan. Met de komst van Noah is de positie rechts achterin weer volledig ingevuld naast de ervaren Tim Breukers en de revaliderende Navajo Bakboord."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen