Groningen flirt met Elia: "Robben stuurt een appje"

20 juli 2020, 14:12

Met Arjen Robben heeft FC Groningen al een grote naam aan boord en als het aan de club ligt komt daar nog een grote speler bij. De Noorderlingen willen Eljero Elia graag overnemen van Istanbul Basaksehir waar de buitenspeler deze zomer vertrekt. Dat bevestigt Mark-Jan Fledderus.

"We zijn op zoek naar aanvallende versterking en Elia zou eventueel een interessante optie zijn", zei de technisch directeur tegen FOX Sports. Groningen werkte maandag de eerste training af, maar deed dat nog zonder Arjen Robben. De buitenspeler haalt de voet even van het gaspedaal nadat hij in weekend een pijntje voelde.

De sterspeler wordt door Groningen gebruikt als troef om Elia binnen te halen. De 33-jarige aanvaller werd zondag kampioen van Turkije en zoekt een nieuwe club. "Arjen zei: ik stuur hem wel een appje", aldus Fledderus. "Ik weet niet of het realistisch en haalbaar is. Hij voetbalt in Turkije en moet daar het seizoen nog afmaken. Voorlopig wil hij ook nog geen keuze maken."

Deyovaisio Zeefuik stond maandag op het trainingsveld. De back staat in de belangstelling van Hertha BSC. "Zolang er geen club is die het juiste bedrag op tafel ligt, staat 'Deyo' hier op het veld", aldus Fledderus. Groningen hoopt deze zomer ook Ko Itakura terug te halen. Hij moet weer gehuurd worden van Manchester City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen