Na Pierie en Danilo ook Ekkelenkamp in beeld bij FC Twente

20 juli 2020, 13:20

FC Twente liet onlangs liever niet teveel huurlingen aan te trekken, maar moet daar deze zomer toch op terugkomen. De club trok Kik Pierie (Ajax) en Vaclav Cerny (FC Utrecht) al aan en zal op korte termijn de huurdeal van Ajax-spits Danilo bezegelen. Mogelijk vertrekt ook Jurgen Ekkelenkamp nog naar Enschede.

"We zoeken ook nog een 'tien' die doelpunten maakt", zegt technisch directeur Jan Streuer tegen RTV Oost. Volgens dat medium is Ekkelenkamp voor die plek in beeld. "We hebben vier opties", zegt Streuer. De directeur doet er alles aan om de ploeg te versterken. Ook Gijs Smal werd al vastgelegd en daar blijft het niet bij.

"We willen gewoon niet weer in de problemen komen. Dat mag niet. In september moet er een goede selectie staan en vanaf dat moment kunnen we gaan bouwen", aldus Streuer. Hij geeft toe dat er ook gesproken is met de begeerde Eljero Elia. "We hebben met Elia gesproken. Het is echter afwachten wat hij gaat doen." Maandag werd bekend dat ook FC Groningen flirt met de buitenspeler die uit zijn contract loopt bij Istanbul Basaksehir.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen