Elia: "Natuurlijk is het eervol als Arjen Robben je belt"

20 juli 2020 – Eljero Elia pakte zondag de landstitel in Turkije met Istanbul Basaksehir. Hij maakt het seizoen af in Turkije en gaat dan op zoek naar een nieuwe club. Over belangstelling heeft de 33-jarige speler niet te klagen, want veel Eredivisie-clubs willen hem inlijven. Dat Arjen Robben contact heeft gezocht voor een overstap naar Groningen, vindt hij mooi.

Elia: "Natuurlijk is het eervol als Arjen Robben je belt"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

"Natuurlijk is het heel eervol als Arjen je belt en met je wil samenspelen", zegt de transfervrije aanvaller tegen De Telegraaf. "Arjen is voor mij een voorbeeld qua manier van spelen, maar vooral qua leven voor de sport." Of hij naar Groningen gaat is nog maar de vraag. "Ik houd alle opties open. Mijn zaakwaarnemer Frank Schouten en ik gaan nu even heel goed kijken wat het beste bij me past. Naast FC Groningen willen ook ADO Den Haag, FC Twente en een aantal andere Eredivisieclubs me heel graag, maar er is ook veel concrete belangstelling uit Italië, Engeland en Duitsland. Dat voelt goed, omdat ik het met mijn spel en door niet op te geven zelf heb afgedwongen."

De 33-jarige buitenspeler greep zondag zijn derde landstitel van zijn loopbaan. Eerder werd hij al kampioen met Juventus en Feyenoord.

Eredivisie

gerelateerd