Ihattaren wil bij PSV blijven, Willems hint naar rentree

20 juli 2020, 14:54

Mohamed Ihattaren verwacht een rustige transferperiode tegemoet te gaan. De middenvelder stond maandag op het trainingsveld bij PSV en rekent erop dat hij het komende seizoen in Eindhoven zal blijven. Het is nog te vroeg  voor een transfer, vindt de middenvelder.

"Ik blijf sowieso nog een jaar bij PSV", zei hij na de eerste training tegen FOX Sports. "Ik heb hier nog niks laten zien, dus ik wil sowieso nog een jaar goed presteren. En dan kijken." Afgelopen seizoen was hij voor het eerst een heel jaar basisspeler. "Ik kan meer, ik wil meer. Dat moet er eerst uitkomen en dan moet het goedkomen, toch? Het was gewoon een kort seizoen. Ik heb veel gespeeld, maar kan er altijd meer uithalen. Ik wil het nu laten zien", zegt de achttienjarige middenvelder.

Willems baart opzien

Jetro Willems heeft maandag van zich doen spreken. De verdediger staat nog onder contract bij Eintracht Frankfurt, dat hem verhuurde aan Newcastle United. Daar raakte hij in februari zwaargeblesseerd. Hij lijkt een terugkeer bij PSV wel te zien zitten. 'Ik zie iedereen behalve een LB', schreef de international als reactie op een bericht van PSV met een foto van de selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen