Japan
0 – 0
Kroatië

Oranje heeft schema compleet met oefenduel met Mexico

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

20 juli 2020 – De KNVB heeft nog een wedstrijd toegevoegd aan de kalender van het Nederlands elftal. Oranje gaat op woensdag 7 oktober oefenen tegen Mexico in de Johan Cruijff ArenA, meldt de KNVB. Het tijdstip van de wedstrijd wordt pas later bekendgemaakt.

Oranje heeft schema compleet met oefenduel met Mexico

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het oefenduel met Mexico geldt als generale repetitie voor Oranjes Nations Leaguewedstrijden in en tegen Bosnië en Herzegovina (11 oktober) en Italië (Milaan, 14 oktober). Dat het duel met Mexico in Amsterdam wordt gespeeld, is geen verrassing. Dat is door de coronacrisis voorlopig de vaste thuisbasis van Nederland. Oranje en Mexico troffen elkaar in de historie acht keer, met als laatste editie het duel op het WK 2014 dat door Nederland gewonnen werd.

Oranje speelt in 2020 in totaal nog acht wedstrijden. Op 4 september speelt de ploeg van Ronald Koeman het eerste duel sinds de coronacrisis, thuis tegen Polen in de Nations League. Drie dagen daarna wacht het thuisduel met Italië. Daarna volgt in oktober dus het duel met Mexico, waarna de returns in de Nations League worden afgewerkt.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd