ADO hoopt op Robben-scenario met 'grote naam' Elia

20 juli 2020, 16:53

Nu ook ADO Den Haag zich in de strijd om Eljero Elia heeft gemeld, lonkt er een nieuwe terugkeer van een voormalig Oranje-international naar de Eredivisie. Waar Arjen Robben zijn loopbaan bij FC Groningen begon, deed Elia dat in Den Haag. Trainer Aleksandar Rankovic hoopt zodoende op een 'Robben-scenario'.

Elia, die zondag met Istanbul Basaksehir voor de derde keer in zijn loopbaan landskampioen werd, is volgens Rankovic een erg grote naam in het Nederlandse voetbal. "Als hij ervoor kiest om naar ADO terug te keren, mag niet alleen ik als trainer blij zijn, maar dan geldt dat ook voor de hele club, voor de supporters en voor de stad Den Haag. Laten we hopen dat dat gaat gebeuren", klinkt het tegenover De Telegraaf.

De concurrentie is echter niet mals, want FC Twente en FC Groningen willen Elia ook hebben. Daarnaast zijn er een flink aantal buitenlandse clubs die de 33-jarige buitenspeler transfervrij willen inlijven. Rankovic wacht zodoende rustig af. "Je weet niet hoe reëel het is. Tot nu toe is het vooral een grote wens van heel veel mensen binnen ADO. We zijn er allemaal mee bezig en onderhouden contact met hem. Martin Jol, Mo Hamdi en ik ook. Allemaal."

Lees ook: Elia: "Natuurlijk is het eervol als Arjen Robben je belt"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen