Zaakwaarnemer: Bale houdt van Madrid en blijft zeker bij Real

20 juli 2020, 19:05

De woorden van zijn zaakwaarnemer lijken er geen misverstand over te laten bestaan: Gareth Bale blijft ondanks zijn uitzichtloze situatie bij Real Madrid. Volgens belangenbehartiger Jonathan Barnett is de Welshmen namelijk tevreden bij de landskampioen.

Dat lijkt moeilijk te geloven, gezien het feit dat Bale bijna het hele seizoen op de bank zit en zich niet lijkt te bekommeren over de club en haar prestaties. Dit was te zien tijdens het vieren van de landstitel, waar Bale er als een soort derde wiel maar een beetje bij hing. En wanneer de buitenspeler op de bank zit (zie foto), oogt hij ook nauwelijks geïnteresseerd.

Lees ook: 'Bale op eigen verzoek buiten wedstrijdselectie Real Madrid'

Zaakwaarnemer Barnett geeft bij de BBC aan dat dat niet het geval is. "Het gaat goed met Gareth. Hij heeft nog een tweejarig contract. Hij houdt van het leven in Madrid en gaat helemaal nergens heen. Hij is nog steeds net zo goed als de anderen uit het team. Het is aan Zinédine Zidane."

Die lijkt echter geen moment een beroep op Bale te doen. Gezien het gigantische salaris dat hij verdient, plus het feit dat Real Madrid iets van de transfersom van honderd miljoen euro terug wil zien, lijkt een transfer uit te sluiten. Daardoor dreigt een doemscenario, want een eventuele verhuurbeurt is volgens Barnett geen optie. "De beste spelers ter wereld worden niet verhuurd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen