NAC Breda verwacht eindelijk uitspraak in transferdossier Vloet

21 juli 2020 – NAC Breda is nog steeds in de weer met de transfersoap rondom Rai Vloet. De Bredanaars maakten twee jaar geleden zijn vertrek naar het Zwitserse FC Chiasso bekend, maar zagen nog geen enkele cent terug van de transfersom Sterker nog, Vloet speelde nooit voor de Zwitsers en tekende niet lang na de aankondiging van NAC in Italië bij Frosinone. NAC hoopt alsnog 300.000 euro te ontvangen van Chiasso.

NAC Breda verwacht eindelijk uitspraak in transferdossier Vloet

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Destijds sloot NAC de deal met Chiasso zonder bankgarantie, bevestigd toenmalig directeur Justin Goetzee aan BN/DeStem. Dat gebeurde omdat er geen negatieve verhalen bestonden over Chiasso en Zwitserland ook bekend staat als betrouwbaar. Desondanks zijn beide clubs wel in een juridische strijd verwikkeld. Het dossier ligt al anderhalf jaar bij de FIFA. NAC denkt dat de wereldvoetbalbond spoedig uitspraak doet. De Parel van het Zuiden verwacht ook gelijk te krijgen.

Van de 300.000 euro gaat een derde deel naar PSV, de club die Vloet in 2017 verkocht aan NAC Breda. De resterende twee ton bedraagt tien procent van het huidige spelersbudget van NAC. Vloet keerde vorige maand terug in de Eredivisie. Hij tekende een contract bij Heracles Almelo.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd