Vitesse heeft met Duitser Wittek eerste aanwinst binnen

21 juli 2020, 19:29

De eerste zomerse versterking is een feit voor Vitesse. De Arnhemmers melden dinsdag dat Maximilian Wittek de gelederen komt versterken. De 24-jarige linksback tekent voor drie jaar en komt over van het Duitse Greuther Fürth.

Hij doorliep de jeugdopleiding 1860 München waar hij drie seizoenen in het eerste speelde. Bij die club maakte hij ook zijn debuut in het betaald voetbal. Na drie seizoenen in het eerste elftal maakte hij de overstap naar Greuther Fürth. Die club ruilt hij nu transfervrij in voor Vitesse. "Ik kijk ernaar uit om op het hoogste niveau in Nederland uit te komen. Daarnaast denk ik dat de speelstijl van Vitesse mij goed past. De eerste indrukken die ik heb gekregen van de club, het stadion, de faciliteiten en de stad, zijn veelbelovend.

Technisch directeur Johannes Spors is blij met zijn eerste versterking bij Vitesse. "Maximilian is een snelle en een positief agressieve verdediger, die past in onze speelwijze. Hij is gewend om vooruit te verdedigen, is een technisch begaafde speler en kan de gehele linkerflank bestrijken. Hoewel hij pas 24 jaar is, heeft hij al een berg aan ervaring. Zoals bekend wilden we ons in de achterste linie versterken. Het aantrekken van Maximilian is daarvan een goed begin."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen