SC Cambuur start tegen NEC, De Graafschap op maandag

22 juli 2020 – Ook het concept programma van de Eerste Divisie is bekend. Titelkandidaat SC Cambuur start het seizoen met een thuiswedstrijd tegen NEC, De Graafschap ontvangt in hun eerste wedstrijd van het seizoen FC Den Bosch op De Vijverberg. De wedstrijden van de eerste periode worden per speelronde verdeeld over meerdere dagen. Deze duels zijn ook allemaal live te zien op FOX Sports. In tegenstelling tot de Eredivisie is wel het hele seizoen gepland.

SC Cambuur start tegen NEC, De Graafschap op maandag

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Jong FC Utrecht en FC Eindhoven verzorgen op vrijdag 28 augustus 18.45 uur het openingsduel van de Eerste Divisie, diezelfde dag om 21.00 uur speelt Cambuur thuis tegen NEC. De Graafschap speelt drie dagen later op maandag om 20.00 uur in eigen huis tegen Den Bosch. De tien wedstrijden van de eerste speelronde worden op tien verschillende aanvangstijden gespeeld.

Lees meer: Alle duels eerste periode van Eerste Divisie live bij FOX Sports

Ook de andere speelrondes van de eerste periode smeert de KNVB zoveel mogelijk uit. Soms wordt er in de Eerste Divisie van vrijdag tot en met dinsdag gevoetbald. De wedstrijden in de laatste speelronde van de eerste periode beginnen op vrijdag 23 oktober gelijktijdig om 21.00 uur. De tweede periode gaat eind oktober, in speelronde tien van start.

Lees ook: Om naar uit te kijken: zes Eredivisie-toppers in januari

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd