Frank de Boer over toekomst: "Ik kan het omdraaien"

22 juli 2020, 11:03

De toekomst van Frank de Boer als trainer van Atlanta United wordt weer onderwerp van gesprek. In het MLS-toernooi ging de kampioen van 2018 met drie nederlagen in de groepsfase roemloos ten onder. Na nederlaag van dinsdagnacht (Nederlandse tijd) tegen Columbus Crew (0-1) kreeg De Boer de vraag of hij opstapt.

"Iedereen is natuurlijk teleurgesteld, ik zelf op de eerste plaats. Ik kan alleen zeggen dat ik altijd mijn best doe. Dat zal ik tot het einde blijven doen", zegt De Boer op beelden van FOX Sports. "Ik weet dat ik het negatieve gevoel kan omdraaien naar een positief gevoel. Afgelopen seizoen hebben we dat eerder gezien, toen we ook vrij stroef begonnen. Ik ben ervan overtuigd dat we het kunnen omdraaien met deze spelers."

Lees meer: Mokhtar maakt roemloze uitschakeling De Boer compleet

Atlanta verloor de duels met New York Red Bulls, FC Cincinnati en Columbus Crew allemaal met 0-1. Tijdens de wedstrijd tegen Columbus Crew zag De Boer wel aanknopingspunten. "De manier waarop we in de tweede helft speelden, wil ik zien van ons team. Daar gaan we mee verder."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen