Unnerstall dicht zich goede kansen toe om eerste keus te blijven

22 juli 2020, 11:29

Lars Unnerstall moet zich onder Roger Schmidt opnieuw bewijzen. Aan zelfvertrouwen ontbreekt het in elk geval niet. "Ik was vorig jaar nummer één en dat wil ik komend seizoen ook weer zijn", aldus de dertigjarige doelman van PSV.

"Hoe ik mijn kansen inschat voor komend seizoen? Goed", zegt de Duitse sluitpost tegen Omroep Brabant. Vooralsnog is Jeroen Zoet zijn belangrijkste concurrent, al bestaat de kans dat hij deze zomer vertrekt uit Eindhoven. "Maar dat maakt voor mij niet echt uit. Op dit moment hebben we vier goede keepers, maar ik wil gewoon nummer één zijn. En daar ga ik hard voor werken."

Trainer Schmidt is behalve een landgenoot ook een oude bekende voor Unnerstall. "Ik ken de trainer nog uit de tijd dat hij coach was bij Preussen Münster. Ik was toen zeventien en heb toen al eens met hem gewerkt, doordat ik af en toe al mee mocht trainen. Ik denk dat het een goede trainer is. Hij heeft het goed gedaan bij Bayer Leverkusen en Red Bull Salzburg. Hij laat zijn ploegen altijd op een aanvallende manier voetballen, met veel druk. Ik denk dat we dat deze week al gaan merken tijdens de trainingen en dan zien we wel wat precies zijn plannen zijn."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen