Tv-kijkers horen verbale krachtpatserij Gasperini en Mihajlovic

22 juli 2020, 16:16   Bijgewerkt: 22 juli 2020, 16:22

Gian Piero Gasperini en Sinisa Mihajlovic kunnen voorlopig niet meer door één deur. De trainers van Atalanta en en Bologna kregen het dinsdag langs de zijlijn met elkaar aan de stok.

De verbale krachtpatserij ontstond tijdens de eerste helft van het duel dat met 1-0 werd gewonnen door Atalanta. Na een harde tackle van Robin Gosens scholden de trainers elkaar de huid vol. In het lege stadion waren de verwensingen duidelijk te horen voor de televisiekijkers. Gasperini liet tevens zijn onvrede blijken over het optreden van de arbiter.

De dienstdoende scheidsrechter greep vlot in en stuurde Gasperini met een rode kaart naar de tribunes en gaf Mihajlovic een gele prent. "Wij zijn altijd eerlijk. Ik was niet degene die weggestuurd had moeten worden", reageerde Gasperini na de wedstrijd kort op het incident. De succescoach mist door een schorsing vrijdag de uitwedstrijd tegen AC Milan.

Mihajlovic wilde meer kwijt dan zijn collega. "Ik sta niet toe dat iemand naar mijn bank schreeuwt en wijst", doelde hij op Gasperini. "Als hij die vinger naar mij had gewezen, dan was hij hem waarschijnlijk kwijtgeraakt. Bij wedstrijden in lege stadions hoor je alles, maar ik ga niet naar de bank van de tegenstander om ze te vertellen dat ze hun mond moeten houden. Ik ben verantwoordelijk voor mijn bank. Dus als Gasperini iets te zeggen heeft, kan hij dat tegen mij zeggen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen