David Villa wordt beschuldigd van seksueel misbruik

23 juli 2020 – De donkere wolken pakken zich samen boven het hoofd van David Villa. De 38-jarige Spanjaard wordt in de Verenigde Staten namelijk beschuldigd van seksueel misbruik. De aantijgingen zijn afkomstig van een voormalig stagiair bij New York City FC waar de spits vier jaar speelde.

David Villa wordt beschuldigd van seksueel misbruik

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Via Twitter heeft het slachtoffer laten weten dat ze misbruikt is door Villa. 'Het misbruik dat ik meemaakte bij NYCFC was zo erg, dat denken aan topsport me nu bang maakt. Ik gooi mijn carrière over een compleet andere boeg omdat ze mijn dromen verwoest hebben met hun gedrag', valt te lezen. 'Ik dacht dat ik de kans van mijn leven kreeg met die stage. Maar in de plaats zat David Villa de elke dag aan mijn lichaam. De bazen vonden het nog grappig ook.'

New York City FC heeft laten weten dat er een onderzoek is gestart. 'Wij nemen dit erg serieus', laat de club weten. 'We kunnen geen enkele vorm van misbruik tolereren en gaan dit uitzoeken.' David Villa heeft via zijn management ook een reactie gegeven. 'De aantijgingen zijn vals en kan ik ontkennen', schrijft het managent namens de spits. 'Ik heb hier nog nooit iets over gehoord, totdat deze tweets kwamen. Uiteraard werk ik wel mee aan het onderzoek van de club.' Hij speelde tussen 2014 en 2018 bij de club uit New York. In 2019 kwam hij nog een jaar uit voor Vissel Kobe in Japan, waarna hij zijn loopbaan beëindigde.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd