Lampard ergert zich: "Liverpool moet niet te arrogant worden"

23 juli 2020, 09:43

Tijdens het spectaculaire duel tussen Liverpool en Chelsea (5-3) kreeg Frank Lampard het even aan de stok met Jürgen Klopp. De coaches hadden een woordenwisseling langs het veld. Lampard liet na afloop weten dat hij vindt dat de kampioen niet te arrogant moet worden.

"Er werd gefloten, maar ik vond het geen overtreding van Mateo Kovacic", blikt Lampard terug bij Sky Sports. "Er waren meer beslissingen die in ons nadeel uitvielen. Ik heb geen problemen met Klopp. Ik vind dat hij zijn ploeg fantastisch heeft gecoacht in dit seizoen, maar Liverpool moet niet te arrogant worden met de titel. Dat was mijn punt. Het is klaar nu. Tijdens een wedstrijd kun je emotioneel worden en dat gebeurde."

Ondanks dat Chelsea aan het kortste eind trok, genoot de trainer van de wedstrijd. "Dit duel was buitengewoon", zei Lampard. "De mannen hebben geweldig karakter laten zien, maar we maakten iets teveel fouten." Champions League-voetbal is daardoor nog geen zekerheid voor Chelsea. De ploeg staat vierde en heeft komend weekend op de laatste speeldag genoeg aan een remise tegen Wolverhampton Wanderers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen